Kies dit jaar kerstpakketten met karakter

Het is elk jaar weer een hoop gepuzzel voor veel bedrijven, het uitkiezen van de juiste kerstpakketten voor relaties en personeel. Hoe doe je iedereen een plezier met het juiste cadeau en hoe kies je uit alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van eindejaarsgeschenken? Dat is vaak nog best een opgave. Daarom helpen we jou op weg bij je keuze en geven je in dit artikel allerlei voorbeelden van attenties die net even anders zijn dan de standaard mogelijkheden. Lees snel verder voor meer inspiratie.

Bedrukte geschenken

Je kunt van het uitdelen van kerstpakketten een mooie kans maken om je zichtbaarheid te vergroten. Als je geschenken laat bedrukken met je naam en logo en eventueel een internetadres geef je niet alleen een leuke attentie, maar werk je meteen aan je naamsbekendheid en professionele uitstraling. Daarbij geef je het cadeau een eigen karakter dat past bij jouw organisatie. Veel bedrijven onderschatten de waarde hiervan. Bedrukte producten zijn een slimme marketingtool die altijd werkt. Je helpt daarmee mensen om jouw bedrijf als eerste in hun geheugen te hebben als ze een probleem hebben dat jij kunt oplossen. 

Kerstpakketten van mooie merken

Met kerstpakketten van mooie merken geef je een ander een geschenk van karakter. Mensen houden van kwaliteit en waarderen het als je ze laat blijken dat je ze waardevol vindt. Er zijn genoeg mooie opties met producten die bijna iedereen leuk vindt. Denk bijvoorbeeld aan een box met producten van Rituals. Dit mooie merk is inmiddels zo bekend en geliefd dat er in bijna elk huishouden wel een product van te vinden is. Kies voor kwaliteit en laat zien dat je blij bent met je mensen.

Drankgeschenken

Een andere tip voor kerstpakketten zijn geschenken met drank. Als je een fles drank cadeau geeft zit je bijna altijd goed. De meeste mensen houden wel van een borrel op zijn tijd en als je zelf geen alcoholische drank drinkt is het handig om een fles in huis te hebben voor als je drankliefhebbers op bezoek krijgt. Er is veel keuze op het gebied van relatiegeschenken met drank. Je kunt kiezen voor een mooi kistje wijn, een bijzondere fles drank zoals een cognac of een whisky, een box om cocktails te maken of een biergeschenk bijvoorbeeld. Cadeaus met bier zijn op dit moment erg gewild. Bier is hot en er zijn steeds meer speciale bieren te krijgen op de markt. Een bierproeverij met flessen van verschillende brouwers doet het altijd goed.

Kerstpakketten in een koffer

Wil je groots uitpakken dit jaar? Denk dan eens aan kerstpakketten in een koffer. Je kunt een leuke tekst op de koffer laten printen of je naam en logo erop laten zetten. Een koffer geven is altijd een mooi cadeau. Wil je het helemaal afmaken? Vul dan de koffer met mooie producten. Dat kan van alles zijn. Je kunt kiezen voor levensmiddelen of verzorgingsmiddelen of een combinatie ervan. Je kunt ook het thema vakantie aanhouden en daar de inhoud op aanpassen. Zo breng je mensen al helemaal in vakantiestemming.

Ook een lekker drankje willen drinken uit je pakket? Denk dat aan een biergeschenk!