Over ons

Wat doen wij?

Bent u op zoek naar een managementsysteem dat u helpt de waardestroom te verbeteren en uw productiviteit te verhogen? Elke waardestroom bestaat uit een groot aantal kern- en nevenprocessen die onderhevig zijn aan constante schommelingen en problemen. Deze hoeveelheid diverse processen moeten op elkaar worden gesynchroniseerd om de bedrijfsdoelen te bereiken. Om de efficiëntie te verhogen, verspilling te verminderen en processen te optimaliseren, wordt de synergie van procesbeheer en waardestroomontwerp samen gebruikt. Beide methoden zijn gericht op het optimaliseren van processen, het verlagen van kosten, het besparen van tijd, het verhogen van de productiviteit en het bereiken van uitstekende prestaties.

Wij ondersteunen u bij de strategische planning en implementatie van uw bedrijfsdoelstellingen en combineren de benaderingen van procesbeheer en waardestroom voor holistisch bedrijfssucces. Beslis over duurzaam succes in uw bedrijf door middel van waardestroomgericht procesmanagement.

Processen optimaliseren – het managementsysteem voor procesmanagement
Procesmanagement kan worden ingezet als efficiënt en effectief stuurelement, waarmee strategische planning en implementatie doelgericht slagen. Strenge structuren en hiërarchieën in het bedrijf moeten worden opengebroken. Alleen onder deze voorwaarde kunnen problemen binnen bestaande bedrijfsprocessen worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Procesoptimalisatie omvat het analyseren en verbeteren van alle processen binnen een bedrijf.

Voor een volledige procesoptimalisatie begint men de analysefase. Bestaande processen worden geanalyseerd, ontwikkeld en geëvalueerd.

Procesoptimalisatie kan worden bereikt met veelzijdige beheertools. In ons portfolio vermelden we onze beproefde procesbeheersingsmethoden waarmee we uw bedrijf duurzaam succes garanderen.

Met competentie en ervaring in managementadvies optimaliseren we processen voor efficiëntie. Wij ondersteunen u bij procesanalyse en -optimalisatie en gebruiken procesbeheermethoden volgens de behoeften van uw bedrijf.

Procesbeheerscan Advies en procesbeheer Quick Scan
Met het procesmanagement scan consult worden uw procesmanagementsystemen geanalyseerd en vergeleken met marktleiders. Op basis van deze informatie worden procesoptimalisaties uitgevoerd. Door middel van een expertinterview kunnen zwakke punten worden gevonden en systeemelementen worden toegewezen. Profiteer van onze vaardigheden en ervaring door gebruik te maken van advies over procesoptimalisatie en het gebruik van procesmanagement en waardestroomgerichte methoden.

Hierdoor kunt u uw productiviteit verhogen en zorgen voor strategische planning en implementatie.
Via de link op onze website kunt u eenvoudig de gratis quick scan procesbeheer uitvoeren. Deze quick scan procesmanagement peilt naar de mate van volwassenheid van uw bedrijf. Het resultaat wordt tot in detail geanalyseerd om knelpunten op te sporen en gericht te zoeken naar oplossingen voor uw procesoptimalisatie. Onze knowhow is een voordeel voor u, wij ondersteunen u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en zoeken uit op welke gebieden u zich moet focussen.

De roadmap voor procesmanagement?
Met de roadmap geven we je een tijdschema waarmee je het managementsysteem kunt gebruiken om processen te optimaliseren. Daarbij vertrekken we vanuit de huidige situatie en de strategische visie en maken een roadmap en individueel procesmanagement voor uw bedrijf zodat u de waardestroom kunt verbeteren en uw productiviteit kunt verhogen.

Onze procesmanagementadviseurs ondersteunen u met uitgebreide workshops waarin u de procesoptimalisatie en inrichting van uw bedrijfssysteem kunt uitvoeren. Je leert hoe je de interface-organisatie en het communicatieconcept perfect vastlegt. Verder brengen we je dichter bij het zogenaamde Service Level Agreement, waarmee transparante afspraken tussen klanten en dienstverleners gemaakt kunnen worden. De experts van procon beheersen uw processen met het oog op een continue verhoging van de productiviteit.